Segloravägen 26, 504 64 Borås
033-22 21 80

 

Jobba hos oss
Kerry Logistics (Sweden) AB

Jobb

Det viktigaste: Rätt person på rätt plats

Vill du jobba med transport- och lagerlogistik ur ett helhetsperspektiv och ge en personlig service utefter kundernas verkliga behov? Då är Kerry rätt arbetsplats för dig.

Vår ambition är att växa sakta men säkert tillsammans med våra engagerade medarbetare. Känner du ett intresse för vår verksamhet och vill vara en del av vårt team, kontakta oss gärna på se.jobb@kerrylogistics.com.

Praktik

Vi vill medverka i att ge studenter en bild av yrkeslivet och en hjälp in i arbetslivet

Vi vet att den yngre generationen besitter många bra egenskaper och har ett nytänk. Världen är föränderlig och vi tycker det är viktigt att ständigt få in ny kunskap i verksamheten. Vi förenar detta genom att upplåta praktikplatser hos oss där du som praktikant dels kan få se helheten av vår verksamhet dels få möjlighet till detaljkunskap inom ett visst område om du så vill.

Låter det intressant att praktisera hos oss och du vill veta mer, kontakta oss gärna på se.jobb@kerrylogistics.com skriv "Praktikplats" i ämnesraden.

Lediga tjänster hos oss 

- Just nu har vi inga lediga tjänster att erbjuda!

 

Vem trivs hos oss?

För att trivas hos oss på Kerry tror vi att du som söker är självgående, mycket positiv som person och uppskattar att jobba i grupp. Du är ambitiös och noggrann och gillar att ha kontakt med kunder och leverantörer.

Vad erbjuder vi?

Hos oss arbetar du i ett växande företag med goda utvecklingsmöjligheter. Vi erbjuder dig ett intressant och stimulerande arbete i en trivsam arbetsmiljö. För oss är det också viktig att du ges möjlighet till en sund balans mellan arbete och privatliv. Våra ledare arbetar aktivt för att medarbetarna ska känna delaktighet och engagemang samt uppmuntrar till dialog och öppen kommunikation. Vi jobbar för ett hållbart företagande, genom att tänka långsiktigt gällande våra medarbetare, miljön och Ekonomiskt.  

Låter tjänsten intressant?

Skicka din ansökan till se.jobb@kerrylogistics.com.

Kontakt

Besöksadress
Kerry Logistics (Sweden) AB
Segloravägen 26
504 64  BORÅS

Box 210
501 13 BORÅS

Växel: 033-22 21 80
Fax: 033-41 88 20

Org.nr: 556308-6288

Öppettider:

Kontor: 08.00 - 16.45 (Mån-fre)         *08.00-16.00 (1/6 - 31/8)*

Terminal: 07.00 - 16.00 (Mån-fre)  

Om oss

Som kund hos oss på Kerry ska Ni känna att Ni får en trygg hantering av Era transportflöden. Vi jobbar tillsammans med er och lyssnar till Era verkliga behov för att skapa effektiva lösningar. Det ger Er som kund en personlig kontakt och ett synligt mervärde av våra tjänster.

Sedan 2013 ägs vi av Kerry EAS Logistics LTD. Därmed ingår vi i ett globalt nätverk vilket gör oss till det lite mindre företaget med stora resurser.

Nyhetsbrev
Joomla Extensions powered by Joobi

Log in

create an account